Rødløgspickles med chili

1 glas 25 minutter
Syltede rødløg med chili er et lækkert tilbehør til de fleste madretter. Og så er det rigtig nemt at lave selv. Gør din fredagsmenu ekstra lækker og brug dine syltede rødløg i burgere eller tacos.
Rødløgspickles med chili
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 2 rødløg
  • 1 chilifrugt
  • 1 dl 12 % eddike
  • 2 dl Dansukker Rørsukker
  • 3 dl vand

Skær rødløget i tynde skiver. Skyl chilifrugten, og hak den fint. Kom dem i et rengjort og skoldet glas.

Kog eddike, sukker og vand, indtil sukkeret er blevet opløst. Lad det køle lidt af, og hæld det over rødløg og chili. Stil til afkøling i køleskabet i ca. 1 time. Opbevar glasset koldt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker