Rødbedesaft

1/2 liter koncentreret saft
Er der noget bedre end hjemmelavet saft? Prøv noget nyt, og kog din saft på rødbeder og granatæble, en fantastisk smag og en smuk farve.
Rødbedesaft
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 500 g rødbeder
  • 2 1/2 dl vand
  • 1 granatæble
  • 5 dl Dansukker Rørsukker

Hvis du ikke køber færdigkogte rødbeder, skal du skrælle rødbederne og koge dem i rigeligt vand i en gryde i ca. 10 minutter.

Skær rødbederne i mindre stykker, og kog dem sammen med vandet og kernerne fra granatæblet i 10 minutter. Blend dem, og lad dem derefter køle af.

Tilsæt rørsukkeret, og rør, indtil sukkeret er opløst. Kog det op, og lad det koge i nogle minutter. Lad saften løbe igennem en saftsi for at få en klar saft. For bedst holdbarhed kog den siede saft i 3 minutter. Hæld saften på en varm, skoldet flaske, og opbevar den køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker