Rødbedegelé

cirka 6 dl

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1 kg rødbeder
150 g peberrod
3 dl vand
3 spsk. balsamicovineddike
1 tsk. salt
1 dl Dansukker Sukker pr. dl afdryppet saft
1 blad husblas pr. dl afdryppet saft

Instruktioner

Skræl og riv rødbeder og peberrod. Læg det revne i en gryde, og hæld vandet over. Tilsæt vineddike og salt. Lad det simre under låg i 15 minutter. Si blandingen. Mål saften af, hæld den over i en ren gryde, og tilsæt en decilter sukker og et udblødt blad husblas pr. dl saft og kog det op. Hæld på varme, rengjorte glas. Opbevares i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.