Rocky road i påskeudgave

En påskevariant af rocky road med både mørk og hvid chokolade. Giv din rocky road smag af peanuts, Dumle, chokoladepåskeæg og marshmallows.

ca. 40 stykker

ca. 45 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

300 g mørk chokolade
1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 1/2 dl saltede peanuts
200 g Dumle-karameller (lav dine egne flødekarameller her)
300 g hvid chokolade
80-100 g chokoladeæg
30 g minimarshmallows, ca. en håndfuld (lav dine egne marshmallows her)

Instruktioner

Smelt den mørke chokolade over et vandbad, og tilsæt muscovadorørsukker. Lad blandingen køle lidt af. Hak peanuts, skær Dumle-karamellerne i mindre stykker, og bland begge dele i den smeltede chokolade. Hæld blandingen i en form, ca. 23 x 23 cm.

Afkøles i køleskab i ca. 20 minutter. Smelt i mellemtiden den hvide chokolade, og del forsigtigt chokoladeæggene i mindre stykker. Vend næsten alle stykkerne af chokoladeæg og marshmallows i den afkølede chokolade, men gem lidt til pynt.

Tag formen med den mørke chokolade ud, og fordel den hvide chokolade jævnt hen over den mørke. Top med resten af stykkerne af chokoladeæg og marshmallows. Stil formen i køleskabet i nogle timer, til blandingen er stivnet.

Skær din rocky road ud i små stykker, og server.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.