Rocky road i påskeudgave

En påskevariant af rocky road med både mørk og hvid chokolade. Giv din rocky road smag af peanuts, Dumle, chokoladepåskeæg og marshmallows.

ca. 40 stykker

ca. 45 minutter

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

300 g mørk chokolade
1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 1/2 dl saltede peanuts
200 g Dumle-karameller (lav dine egne flødekarameller her)
300 g hvid chokolade
80-100 g chokoladeæg
30 g minimarshmallows, ca. en håndfuld (lav dine egne marshmallows her)

Instruktioner

Smelt den mørke chokolade over et vandbad, og tilsæt muscovadorørsukker. Lad blandingen køle lidt af. Hak peanuts, skær Dumle-karamellerne i mindre stykker, og bland begge dele i den smeltede chokolade. Hæld blandingen i en form, ca. 23 x 23 cm.

Afkøles i køleskab i ca. 20 minutter. Smelt i mellemtiden den hvide chokolade, og del forsigtigt chokoladeæggene i mindre stykker. Vend næsten alle stykkerne af chokoladeæg og marshmallows i den afkølede chokolade, men gem lidt til pynt.

Tag formen med den mørke chokolade ud, og fordel den hvide chokolade jævnt hen over den mørke. Top med resten af stykkerne af chokoladeæg og marshmallows. Stil formen i køleskabet i nogle timer, til blandingen er stivnet.

Skær din rocky road ud i små stykker, og server.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.