Rocky road i påskeudgave

En påskevariant af rocky road med både mørk og hvid chokolade. Giv din rocky road smag af peanuts, Dumle, chokoladepåskeæg og marshmallows.

ca. 40 stykker

ca. 45 minutter

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

300 g mørk chokolade
1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 1/2 dl saltede peanuts
200 g Dumle-karameller (lav dine egne flødekarameller her)
300 g hvid chokolade
80-100 g chokoladeæg
30 g minimarshmallows, ca. en håndfuld (lav dine egne marshmallows her)

Instruktioner

Smelt den mørke chokolade over et vandbad, og tilsæt muscovadorørsukker. Lad blandingen køle lidt af. Hak peanuts, skær Dumle-karamellerne i mindre stykker, og bland begge dele i den smeltede chokolade. Hæld blandingen i en form, ca. 23 x 23 cm.

Afkøles i køleskab i ca. 20 minutter. Smelt i mellemtiden den hvide chokolade, og del forsigtigt chokoladeæggene i mindre stykker. Vend næsten alle stykkerne af chokoladeæg og marshmallows i den afkølede chokolade, men gem lidt til pynt.

Tag formen med den mørke chokolade ud, og fordel den hvide chokolade jævnt hen over den mørke. Top med resten af stykkerne af chokoladeæg og marshmallows. Stil formen i køleskabet i nogle timer, til blandingen er stivnet.

Skær din rocky road ud i små stykker, og server.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.