Ingredienser
100 g lys chokolade
Karamel
1 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl Dansukker Sukker
1/2 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. kakao
små folieforme
Instruktioner
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn ved lav effekt. Glaser indersiden af 25 små folieforme med chokoladen. Bland samtlige ingredienser til karamellen i en glasskål, der kan tåle mikroovn. Kog massen i 5 minutter ved 600W. Rør rundt, og lad den koge yderligere 2-3 minutter. Afkøl massen en smule, og fordel den i formene. Dæk med smeltet chokolade.
Du kan også lave karamellen i en gryde under omrøring i ca. 30 minutter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Lav din egen is
For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder? Find inspiration til din næste festkage hos os.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Lav grillretter som en professionel med vores marinader og rubs.

Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.