Praliner med karamel

ca. 25 stk.

Vurdering (28 stk)

Ingredienser

100 g lys chokolade

Karamel
1 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl Dansukker Sukker
1/2 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. kakao

små folieforme

Instruktioner

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn ved lav effekt. Glaser indersiden af 25 små folieforme med chokoladen. Bland samtlige ingredienser til karamellen i en glasskål, der kan tåle mikroovn. Kog massen i 5 minutter ved 600W. Rør rundt, og lad den koge yderligere 2-3 minutter. Afkøl massen en smule, og fordel den i formene. Dæk med smeltet chokolade.

Du kan også lave karamellen i en gryde under omrøring i ca. 30 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.