Pizookie

Populær Pizookie, som du hurtigt og nemt rører sammen og bager eller griller i din støbejernspande. Tilsæt hvid chokolade, solbær og mandler – velbekomme!

10 portioner

ca. 1 time

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

200 g blødt smør
2 dl Dansukker Rørsukker
1 1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
2 æg
4 dl hvedemel
1/2 spsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
100 g hvid chokolade
1 dl (50 g) mandler med skal
2 dl (100 g) ribs

Instruktioner

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

Rør smør, rørsukker og lys sirup sammen i en skål. Tilsæt æggene.

Bland hvedemel, bagepulver og salt i en skål, og vend det ned i sukkerblandingen. Rør dejen jævn.

Hak chokolade og mandler, og rør dem i. Vend til sidst forsigtigt ribsene i. Smør en støbejernspande med en diameter på cirka 25 cm eller en almindelig springform.

Bag pizookien nederst i ovnen i ca. 30-40 minutter, eller grill den i ca. 10-15 minutter, gerne med låg på grillen. Lad den køle lidt af. Server med is.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.