Ingredienser
200 g blødt smør
2 dl Dansukker Rørsukker
1 1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
2 æg
4 dl hvedemel
1/2 spsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
100 g hvid chokolade
1 dl (50 g) mandler med skal
2 dl (100 g) ribs
Instruktioner
Tænd ovnen på 175 °C varmluft.
Rør smør, rørsukker og lys sirup sammen i en skål. Tilsæt æggene.
Bland hvedemel, bagepulver og salt i en skål, og vend det ned i sukkerblandingen. Rør dejen jævn.
Hak chokolade og mandler, og rør dem i. Vend til sidst forsigtigt ribsene i. Smør en støbejernspande med en diameter på cirka 25 cm eller en almindelig springform.
Bag pizookien nederst i ovnen i ca. 30-40 minutter, eller grill den i ca. 10-15 minutter, gerne med låg på grillen. Lad den køle lidt af. Server med is.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.