Peberrodssild

Peberrodssild

1 glas ca. 30 minutter
Cremede peberrodssild, der er perfekte til påskebordet. Lav dine egne sild med smag af peberrod, æble og persille. Denne peberrodssild er god på en buffet.
Peberrodssild
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 1 1/2 dl tyrkisk yoghurt
  • 1 dl friskost
  • 2 spsk. Dansukker Mørk Sirup
  • 1 usprøjetet lime, saft og skal heraf
  • 1/2 dl rødløg
  • 3 spsk. frisk persille
  • 1/2 æble
  • ca. 100 g hvide marinerede sild skåret i mundrette bidder
  • peberrod, ca. 4-5 cm
  • salt
  • hvid peber

Pynt

  • frisk persille

Bland yoghurt, friskost, sirup, limeskal og -saft i en skål. Hak rødløg og persille, og skyl et halvt æble, som derefter skæres ud i tynde skiver. Bland det hele godt, og tilsæt sildestykkerne.

Smag til med reven peberrod, salt og hvid peber. Fyld peberrodssilden i et helt rent glas. Opbevar silden i køleskab.

Pynt med hakket persille inden servering. Holdbarheden på et åbnet glas er ca. 1 uge.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;