Ingredienser
1 1/2 dl tyrkisk yoghurt
1 dl friskost
2 spsk. Dansukker Mørk Sirup
1 usprøjetet lime, saft og skal heraf
1/2 dl rødløg
3 spsk. frisk persille
1/2 æble
ca. 100 g hvide marinerede sild skåret i mundrette bidder
peberrod, ca. 4-5 cm
salt
hvid peber
Pynt
frisk persille
Instruktioner
Bland yoghurt, friskost, sirup, limeskal og -saft i en skål. Hak rødløg og persille, og skyl et halvt æble, som derefter skæres ud i tynde skiver. Bland det hele godt, og tilsæt sildestykkerne.
Smag til med reven peberrod, salt og hvid peber. Fyld peberrodssilden i et helt rent glas. Opbevar silden i køleskab.
Pynt med hakket persille inden servering. Holdbarheden på et åbnet glas er ca. 1 uge.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.