Peberrodssild

Cremede peberrodssild, der er perfekte til påskebordet. Lav dine egne sild med smag af peberrod, æble og persille. Denne peberrodssild er god på en buffet.

1 glas

ca. 30 minutter

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

1 1/2 dl tyrkisk yoghurt
1 dl friskost
2 spsk. Dansukker Mørk Sirup
1 usprøjetet lime, saft og skal heraf
1/2 dl rødløg
3 spsk. frisk persille
1/2 æble
ca. 100 g hvide marinerede sild skåret i mundrette bidder
peberrod, ca. 4-5 cm
salt
hvid peber

Pynt
frisk persille

Instruktioner

Bland yoghurt, friskost, sirup, limeskal og -saft i en skål. Hak rødløg og persille, og skyl et halvt æble, som derefter skæres ud i tynde skiver. Bland det hele godt, og tilsæt sildestykkerne.

Smag til med reven peberrod, salt og hvid peber. Fyld peberrodssilden i et helt rent glas. Opbevar silden i køleskab.

Pynt med hakket persille inden servering. Holdbarheden på et åbnet glas er ca. 1 uge.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.