Ingredienser
3 dl piskefløde
3/4 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
1 spsk. vaniljesukker
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
50 g smør
100 g mørk chokolade
1 dl knuste pebermyntestænger
Instruktioner
Bland fløde, muscovadorørsukker, sirup og vaniljesukker i en gryde, og lad det koge, til massen har nået en temperatur på 120 °C, eller dryp lidt af massen i et glas med koldt vand for at se, om det stivner. Rør rundt for at sikre, at blandingen ikke brænder fast på grydens bund. Tag gryden af varmen, og tilsæt glukosesirup og smør. Sæt gryden tilbage på varmen, og kog massen op igen. Bræk chokoladen i mindre stykker, og bland den i massen.
Beklæd en aflang form på ca. 15 x 20 cm med bagepapir. Strø de knuste pebermyntestænger ud i bunden af formen. Hæld massen over de knuste pebermyntestænger. Stil fudgen køligt, til den stivner. Skær den ud i små firkanter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.