Pebermyntebuer

Disse pebermyntebuer må du bare prøve at bage. En småkage af kakaodej med et cremet myntefyld.

20-25 stk.

ca. 1 time

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Chokoladedej
2 1/4 dl Dansukker Økologisk Flormelis
En smule salt
1 tsk. natron
3 dl hvedemel
1 dl kakaopulver
150 g smør, stuetemperatur

Pebermyntefyld
4 dl Dansukker Økologisk Flormelis
2 tsk. vaniljesukker
150 g saltet smør, stuetemperatur
Pebermynteolie som smag. OBS! Kun en lille smule.

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175°C.

Bland alle ingredienserne i en skål, og tryk den sammen med fingerspidserne til en jævn dej.

Rul dejen ud i ca. 3 mm tykkelse med lidt mel, og læg den på et stykke bagepapir. Der bliver to ark. Hvis du har mulighed for det, så stil den udrullede dej på køl eller frys i 5-10 minutter for at få så fin en form på kagerne som muligt.

Udstik cirkler med en udstiksform eller et glas, og skær dem over på midten. Læg kagerne på pladen med god plads imellem, da de hæver en del under bagningen. Bages i ca. 8-12 minutter. OBS! Bagetiden kan variere fra ovn til ovn. Tag kagerne ud, og lad dem køle af.

Pebermyntefyld: Rør alle ingredienserne undtagen pebermynteolien sammen i en skål med en dejskraber, til du har en jævn blanding. Smag til med pebermynteolien, og hæld blandingen i en sprøjtepose.

Sprøjt fyldet på bagsiden af halvdelen af kagerne, og sæt den anden halvdel fast på fyldet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.