Pebermyntebuer

Pebermyntebuer

20-25 stk. ca. 1 time
Disse pebermyntebuer må du bare prøve at bage. En småkage af kakaodej med et cremet myntefyld.
Pebermyntebuer
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Chokoladedej

    • 2 1/4 dl Dansukker Økologisk Flormelis
    • En smule salt
    • 1 tsk. natron
    • 3 dl hvedemel
    • 1 dl kakaopulver
    • 150 g smør, stuetemperatur

    Pebermyntefyld

    • 4 dl Dansukker Økologisk Flormelis
    • 2 tsk. vaniljesukker
    • 150 g saltet smør, stuetemperatur
    • Pebermynteolie som smag. OBS! Kun en lille smule.

    Forvarm ovnen til 175°C.

    Bland alle ingredienserne i en skål, og tryk den sammen med fingerspidserne til en jævn dej.

    Rul dejen ud i ca. 3 mm tykkelse med lidt mel, og læg den på et stykke bagepapir. Der bliver to ark. Hvis du har mulighed for det, så stil den udrullede dej på køl eller frys i 5-10 minutter for at få så fin en form på kagerne som muligt.

    Udstik cirkler med en udstiksform eller et glas, og skær dem over på midten. Læg kagerne på pladen med god plads imellem, da de hæver en del under bagningen. Bages i ca. 8-12 minutter. OBS! Bagetiden kan variere fra ovn til ovn. Tag kagerne ud, og lad dem køle af.

    Pebermyntefyld: Rør alle ingredienserne undtagen pebermynteolien sammen i en skål med en dejskraber, til du har en jævn blanding. Smag til med pebermynteolien, og hæld blandingen i en sprøjtepose.

    Sprøjt fyldet på bagsiden af halvdelen af kagerne, og sæt den anden halvdel fast på fyldet.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;