Peanutbrud

Peanutbrud er nemme at lave men straks sværere at stoppe med at guffe. Knasende sprødhed fyldt med peanuts og chokolade. Alle kommer til at elske disse lækkerier til jul.

ca. 30 stykker

ca. 1 time

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

2 dl saltede peanuts
2 dl piskefløde
2 dl Dansukker Lys Sirup
2 dl Dansukker Sukker

Pynt
150 g mørk chokolade
peanuts

Instruktioner

Hak peanuts, og stil dem til side.

Bring fløde, sirup og sukker i kog i en gryde. Lad det koge op til 145 °C, og tag gryden af varmen. Tilsæt de hakkede peanuts, men gem 1/2 dl til pynt.

Hæld massen ud på et stykke bagepapir, og fordel den jævnt. Lad den sætte sig.

Hak og smelt chokoladen over vandbad, og fordel den over karamelmassen. Drys resten af de hakkede peanuts over.

Lad massen køle helt af. Knæk den derefter i mindre stykker, og server.

Tip
Du kan naturligvis udskifte peanuts i bruddene med andre salte favoritnødder, f.eks. pistacie- eller cashewnødder!

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.