Ingredienser
6 æggehvider
1/2 knivspids salt
5 dl Dansukker Bagesukker
2 tsk eddike
1 tsk vaniljesukker
Fyld
3 dl piskefløde
300 g frugter eller bær efter eget valg
Instruktioner
Pisk æggehvider og salt til en fast skum. Pisk 3/4 af bagesukkeret i, og fortsæt med at piske, indtil massen er stiv. Vend vaniljesukker, eddike og resten af bagesukkeret i.
Klip en cirkel på ca. 30 cm i diameter ud af et stykke bagepapir. Fugt papiret med vand, og læg det på en plade. Læg marengsen op på papiret med en ske et stykke inde på papiret. Bages midt i ovnen ved 100 °C i ca. 1 1/2 time. Kagen skal være tør udvendig og sej indeni.
Fjern papiret, og lad kagen køle af på en rist. Pisk fløden stiv, og læg den på kagen lige inden servering. Pynt med frugter eller bær efter eget valg.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.