Pannacottakager med hindbær

8-10 portioner
Pannacottakager med hindbær
(0)

Bund
200 g digestivekiks
2 dl cornflakes
2 spsk. vaniljesukker
125 g smør eller margarine
200 g lys chokolade

Fyld
500 g hindbær
1 liter piskefløde
1/2 dl appelsinjuicekoncentrat
2 1/2 dl Dansukker Sukker
6 blade husblas

Pynt
Mynteblade

Beklæd en form på 20 x 30 cm med plastfilm. Knus kiksene, og bland dem med cornflakes og vaniljesukker i en skål. Smelt fedtstoffet, og kom det i blandingen i skålen. Rør grundigt rundt, inden blandingen trykkes ud i formen. Stilles i køleskab. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovn ved svag effekt. Pensl bunden med chokolade. Når chokoladen er stivnet, drysses hindbær over. Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Kog fløde, appelsinjuicekoncentrat og sukker op. Tilsæt husblassen. Lad blandingen køle lidt af, før den hældes over hindbærrene. Stilles i køleskab. Skær derefter kagen ud i firkanter. Pynt med mynteblade. Kagerne er lækre både som dessert og til en kop kaffe.