Pannacotta med tyttebærgløgg

En cremet, syrlig og let afslutning på julemiddagen.

6 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

4 dl piskefløde
2 tsk. vaniljesukker
3 stykker husblas
1 spsk. hvid gløgg

Gløggtyttebær
1/2 dl gløgg
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 dl tyttebær

Instruktioner

Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland piskefløde, vaniljesukker og hvid gløgg i en kasserolle, og lad blandingen koge op. Tag husblassen op af vandet, og rør den ud i den varme flødeblanding.
Hæld blandingen i seks små glas, og stil dem til afkøling i køleskabet.
Gløggtyttebær: Bring gløgg og muscovadorørsukker i kog. Tag kasserollen af varmen, og tilsæt
tyttebærrene.
Lad dem trække i mindst 1 time.
Læg bærrene på pannacottaen, og server.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.