Pannacotta med tyttebærgløgg

Pannacotta med tyttebærgløgg

6 portioner
En cremet, syrlig og let afslutning på julemiddagen.
Pannacotta med tyttebærgløgg
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 4 dl piskefløde
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 3 stykker husblas
  • 1 spsk. hvid gløgg

Gløggtyttebær

  • 1/2 dl gløgg
  • 2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 1 dl tyttebær

Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland piskefløde, vaniljesukker og hvid gløgg i en kasserolle, og lad blandingen koge op. Tag husblassen op af vandet, og rør den ud i den varme flødeblanding.
Hæld blandingen i seks små glas, og stil dem til afkøling i køleskabet.
Gløggtyttebær: Bring gløgg og muscovadorørsukker i kog. Tag kasserollen af varmen, og tilsæt
tyttebærrene.
Lad dem trække i mindst 1 time.
Læg bærrene på pannacottaen, og server.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;