Pandekager med hjemmelavet syltetøj

8 pandekager

30 min

Vurdering (257 stk)

Ingredienser

Pandekager
2 1/2 dl hvedemel
4 1/2 dl mælk
3 æg
1/2 tsk. groft salt
1 spsk. Dansukker Sukker 
50 g smør

Syltetøj
250 g jordbær
2 dl Dansukker Syltesukker
1 tsk. vaniljesukker

Instruktioner

Pandekager
Pisk mel og halvdelen af mælken til en jævn masse. Tilsæt derefter resten af mælken, æg og salt, pisk det godt sammen. Smelt smørret og tilsæt det til massen. Bag tynde pandekager på en rigtig varm stegepande.

Syltetøj
Skyl jordbærrene, rens dem og skær dem i skiver. Bland jordbærskiver og syltesukker i en kasserolle, og lad det koge i 3-4 minutter. Tag kasserollen af kogepladen, og tilsæt vaniljesukker. Skum af. Hæld massen på varme, rengjorte glas. Lukkes tæt. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.