Påskesalat

4 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

2 laksefileter á 125 g
1 l vand
2 tsk. salt
1 spsk. Dansukker Sukker
10 hvide peberkorn
1/2 l blandede salatblade
100 g dybfrosne grønne asparges
100 g ferskrøget laks
250 g rejer med skal, dybfrosne eller friske
4 hårdkogte æg

Sauce
3 spsk. mayonnaise
1 1/2 dl cremefraiche
2 knsp salt
2 knsp hvid peber
1/2 tsk. Colmans sennepspulver
2-3 tsk. Dansukker Flormelis
1/2 dl finthakket dild
1/2 dl finthakket persille
1 finthakket salatløg

Pynt
frisk dild

Instruktioner

Skyl laksefileterne i koldt vand. Hæld vand, salt, sukker og peberkorn i en gryde, og lad blandingen koge op. Læg laksefileterne i, og lad det koge op igen. Tag gryden af varmen, og lad det stå i 15-20 minutter.

Skyl salaten, og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Fordel salaten i fire portionsskåle eller på fire asietter. Skær laksen ud i stykker, som fordeles i skålene/på asietterne.

Kog en liter vand op i en gryde, tilsæt en teskefuld salt, og læg aspargesene i. Tag gryden af varmen, og lad den stå i 5 minutter. Skær aspargesene i mindre stykker.

Pil æggene og rejerne. Skær æggene i både. Skær den røgede laks i strimler. Fordel asparges, æg, rejer og laksestrimler i skålene eller på asietterne. Bland alle ingredienserne til saucen sammen. Hæld lidt sauce over salaten. Pynt med et par dildkviste. Serveres med brød.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.