Ingredienser
2 laksefileter á 125 g
1 l vand
2 tsk. salt
1 spsk. Dansukker Sukker
10 hvide peberkorn
1/2 l blandede salatblade
100 g dybfrosne grønne asparges
100 g ferskrøget laks
250 g rejer med skal, dybfrosne eller friske
4 hårdkogte æg
Sauce
3 spsk. mayonnaise
1 1/2 dl cremefraiche
2 knsp salt
2 knsp hvid peber
1/2 tsk. Colmans sennepspulver
2-3 tsk. Dansukker Flormelis
1/2 dl finthakket dild
1/2 dl finthakket persille
1 finthakket salatløg
Pynt
frisk dild
Instruktioner
Skyl laksefileterne i koldt vand. Hæld vand, salt, sukker og peberkorn i en gryde, og lad blandingen koge op. Læg laksefileterne i, og lad det koge op igen. Tag gryden af varmen, og lad det stå i 15-20 minutter.
Skyl salaten, og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Fordel salaten i fire portionsskåle eller på fire asietter. Skær laksen ud i stykker, som fordeles i skålene/på asietterne.
Kog en liter vand op i en gryde, tilsæt en teskefuld salt, og læg aspargesene i. Tag gryden af varmen, og lad den stå i 5 minutter. Skær aspargesene i mindre stykker.
Pil æggene og rejerne. Skær æggene i både. Skær den røgede laks i strimler. Fordel asparges, æg, rejer og laksestrimler i skålene eller på asietterne. Bland alle ingredienserne til saucen sammen. Hæld lidt sauce over salaten. Pynt med et par dildkviste. Serveres med brød.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Herlig hyld
Endelig blomstrer den herlige hyld! Det er sæson for hyldeblomsterne i juni-juli, og i august bliver hyldebærrene modne. Du kan lave masser af lækre sager af både hyldeblomster og hyldebær – og så er det oven i købet nemt. Her har vi samlet alle vores fantastiske opskrifter med hyld!

Den herlige jordbærtid
Sommeren – den herlige jordbærtid! Nu handler det om at gøre brug af alle jordbærrene! De er selvfølgelig lækre at spise, præcis som de er, men prøv også at lade dig inspirere af vores opskrifter med jordbær. Hvis du ikke kan nå at bruge alle jordbærrene i den herlige jordbærtid, så kan de nemt fryses ned til vinteren.

Sommerdesserter
Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Lav din egen is
For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?