Påskesalat

4 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

2 laksefileter á 125 g
1 l vand
2 tsk. salt
1 spsk. Dansukker Sukker
10 hvide peberkorn
1/2 l blandede salatblade
100 g dybfrosne grønne asparges
100 g ferskrøget laks
250 g rejer med skal, dybfrosne eller friske
4 hårdkogte æg

Sauce
3 spsk. mayonnaise
1 1/2 dl cremefraiche
2 knsp salt
2 knsp hvid peber
1/2 tsk. Colmans sennepspulver
2-3 tsk. Dansukker Flormelis
1/2 dl finthakket dild
1/2 dl finthakket persille
1 finthakket salatløg

Pynt
frisk dild

Instruktioner

Skyl laksefileterne i koldt vand. Hæld vand, salt, sukker og peberkorn i en gryde, og lad blandingen koge op. Læg laksefileterne i, og lad det koge op igen. Tag gryden af varmen, og lad det stå i 15-20 minutter.

Skyl salaten, og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Fordel salaten i fire portionsskåle eller på fire asietter. Skær laksen ud i stykker, som fordeles i skålene/på asietterne.

Kog en liter vand op i en gryde, tilsæt en teskefuld salt, og læg aspargesene i. Tag gryden af varmen, og lad den stå i 5 minutter. Skær aspargesene i mindre stykker.

Pil æggene og rejerne. Skær æggene i både. Skær den røgede laks i strimler. Fordel asparges, æg, rejer og laksestrimler i skålene eller på asietterne. Bland alle ingredienserne til saucen sammen. Hæld lidt sauce over salaten. Pynt med et par dildkviste. Serveres med brød.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.