Påskemakroner

Vurdering (11 stk)

Ingredienser

100 g mandler
3 dl Dansukker Flormelis
3 æggehvider
1/2 dl Dansukker Sukker
Gul frugtfarve

Fyld
100 g Philadelphia friskost naturel
1 dl Dansukker Flormelis
1/2 g safran 

Instruktioner

Skold, smut og mal mandlerne. Bland mandler og flormelis. Pisk æggehviderne stive med en håndmikser. Tilsæt sukker, og pisk æggehviderne til en stiv marengsdej. Vend forsigtigt mandel-flormelisblandingen i.

Fordel eller sprøjt dejen ud på en bageplade med bagepapir. Der skal blive 40 kager. Lad dem hvile i 15 minutter, inden de sættes ind på den nederste rille i ovnen ved 150 °C og bages i ca. 12-15 minutter.

Træk bagepapiret fra pladen over på en rist, og lad kagerne køle af. Rør ingredienserne til fyldet sammen. Fordel fyldet på halvdelen af kagerne.
Læg dem sammen med de resterende kager. Opbevares koldt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.