Ingredienser
100 g mandler
3 dl Dansukker Flormelis
3 æggehvider
1/2 dl Dansukker Sukker
Gul frugtfarve
Fyld
100 g Philadelphia friskost naturel
1 dl Dansukker Flormelis
1/2 g safran 
Instruktioner
Skold, smut og mal mandlerne. Bland mandler og flormelis. Pisk æggehviderne stive med en håndmikser. Tilsæt sukker, og pisk æggehviderne til en stiv marengsdej. Vend forsigtigt mandel-flormelisblandingen i.
Fordel eller sprøjt dejen ud på en bageplade med bagepapir. Der skal blive 40 kager. Lad dem hvile i 15 minutter, inden de sættes ind på den nederste rille i ovnen ved 150 °C og bages i ca. 12-15 minutter.
Træk bagepapiret fra pladen over på en rist, og lad kagerne køle af. Rør ingredienserne til fyldet sammen. Fordel fyldet på halvdelen af kagerne.
Læg dem sammen med de resterende kager. Opbevares koldt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
 
			Opskrifter til Halloween
Vi har samlet alle vores opskrifter til en ekstra uhyyyyyyggelig Halloween for hele familien.
 
			Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.
 
			Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
 
			Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.
 
			Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.
 
			Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.
