Påskemakroner

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

100 g mandler
3 dl Dansukker Flormelis
3 æggehvider
1/2 dl Dansukker Sukker
Gul frugtfarve

Fyld
100 g Philadelphia friskost naturel
1 dl Dansukker Flormelis
1/2 g safran 

Instruktioner

Skold, smut og mal mandlerne. Bland mandler og flormelis. Pisk æggehviderne stive med en håndmikser. Tilsæt sukker, og pisk æggehviderne til en stiv marengsdej. Vend forsigtigt mandel-flormelisblandingen i.

Fordel eller sprøjt dejen ud på en bageplade med bagepapir. Der skal blive 40 kager. Lad dem hvile i 15 minutter, inden de sættes ind på den nederste rille i ovnen ved 150 °C og bages i ca. 12-15 minutter.

Træk bagepapiret fra pladen over på en rist, og lad kagerne køle af. Rør ingredienserne til fyldet sammen. Fordel fyldet på halvdelen af kagerne.
Læg dem sammen med de resterende kager. Opbevares koldt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.