Ingredienser
100 g mandler
3 dl Dansukker Flormelis
3 æggehvider
1/2 dl Dansukker Sukker
Gul frugtfarve
Fyld
100 g Philadelphia friskost naturel
1 dl Dansukker Flormelis
1/2 g safran
Instruktioner
Skold, smut og mal mandlerne. Bland mandler og flormelis. Pisk æggehviderne stive med en håndmikser. Tilsæt sukker, og pisk æggehviderne til en stiv marengsdej. Vend forsigtigt mandel-flormelisblandingen i.
Fordel eller sprøjt dejen ud på en bageplade med bagepapir. Der skal blive 40 kager. Lad dem hvile i 15 minutter, inden de sættes ind på den nederste rille i ovnen ved 150 °C og bages i ca. 12-15 minutter.
Træk bagepapiret fra pladen over på en rist, og lad kagerne køle af. Rør ingredienserne til fyldet sammen. Fordel fyldet på halvdelen af kagerne.
Læg dem sammen med de resterende kager. Opbevares koldt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.