Påskebradepandekage

ca. 40 stykker

Vurdering (35 stk)

Ingredienser

5 æg
4 dl Dansukker Brun Farin
2 dl flydende margarine
2 dl vand
4 1/2 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g revet gulerod
200 g knust ananas, afdryppede
50 g valnødder, hakkede

Topping
3 dl piskefløde
150 g skumfiduser
1 spsk. vaniljesukker

Pynt
Påskeslik

Smør/margarine og Dansukker Rørsukker til formen

Instruktioner

Smør en form, ca. 30 x 40 cm, og strø rørsukkeret på. Pisk æg og brun farin, til det er luftigt. Tilsæt margarine og vand. Rør de tørre ingredienser sammen, og vend dem i dejen. Tilsæt gulerødder, ananas og valnødder. Hæld dejen i formen, og bag kagen midt i ovnen i 25-40 minutter ved 175 °C. Vip kagen ud af formen.

Bland fløde, skumfiduser og vaniljesukker i en gryde på komfuret, og lad det smelte ved svag varme. Det må ikke koge. Lad blandingen køle lidt af, inden den stilles i køleskabet i 3-4 timer. Pisk massen op med elpisker til en jævn og luftig konsistens. Bred skumfidusskummet ud over kagen, og pynt med påskeslik. Skær kagen ud i firkanter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.