Ingredienser
25 g gær
2 1/2 dl lunkent vand
2 spsk. Dansukker Mørk Sirup
2 dl reven ost med smag
5 dl hvedemel
1 dl havreklid
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
Pynt
Flagesalt
Instruktioner
Gæren smuldres i en skål, og vandet hældes i. Rør, indtil gæren er opløst. Bland siruppen og osten i. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland godt. Lad dejen hæve under et klæde i 45 minutter. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den, til den er smidig. Del dejen i to dele. Rul dem tyndt ud, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Skær dejen ud i firkanter med kniv eller pizzahjul. Drys med flagesalt. Bages midt i ovnen ved 175 °C i 20-25 minutter. Lad knækbrødene køle af på en rist. Opbevares tørt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.