Ost og pæresalat med lun dressing

4 personer

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1/2-3/4 l blandede salatblade
2 pærer
200 g gorgonzola eller anden ost
50 g grofthakkede valnødder

Dressing
3 spsk. Dansukker Lys Sirup
3 spsk. hvid balsamicovineddike
2 spsk. friskpresset appelsinsaft
1 spsk. Dansukker Rørsukker
1 spsk. flydende margarine
1/2 tsk. groftmalet sort peber
1 knsp. salt

Instruktioner

Skyl salatbladene. Læg dem på et klæde, så de kan dryppe af. Læg salatbladene på et fad. Skræl pærerne, og skær dem i både. Læg pærestykkerne på salaten. Skær osten i mindre stykker, som lægges på fadet. Drys med valnødder. Bland ingredienserne til dressingen, og kog den op. Hæld den varme dressing over ost og pærer. Server straks retten med en god bid brød til.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.