Ordsprogskager

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

75 g smør eller margarine
4 æggehvider
2 1/2 dl Dansukker Sukker
2 1/2 dl hvedemel
1 knsp. salt
1 spsk. Dansukker Glukosesirup
1/2 dl piskefløde
1 spsk. vaniljesukker
1 knsp. stødt kardemomme 

Instruktioner

Smelt fedtstoffet. Pisk æggehvider og sukker luftigt med en håndmikser. Tilsæt mel og salt til dejen, og vend den forsigtigt rundt. Glukosesirup, piskefløde, fedtstof, vaniljesukker og kardemomme røres sammen. Sæt dejen i klatter på en bageplade med bagepapir, og form dem til ovaler/cirkler, ca. 10 cm i diameter. Bag kagerne ved 175° i ca. 5 minutter. Sæt ikke mere end 6 kager på hver plade. Sørg for at have skrevet ordsprog på små stykker papir i forvejen. Pak hver stykke papir med ordsprog ind i husholdningsfilm, så den ikke sætter sig fast i kagen. Læg et stykke papir på hver kage, og fold derefter kagen sammen til en halvmåne. Fold kagen således sammen, at enderne mødes. Lad dem køle af. Kagerne kan også anvendes som bordkort. Skriv f.eks. damernes navne på papirlapperne, og lad herrerne tage hver en kage. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.