Ordsprogskager

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

75 g smør eller margarine
4 æggehvider
2 1/2 dl Dansukker Sukker
2 1/2 dl hvedemel
1 knsp. salt
1 spsk. Dansukker Glukosesirup
1/2 dl piskefløde
1 spsk. vaniljesukker
1 knsp. stødt kardemomme 

Instruktioner

Smelt fedtstoffet. Pisk æggehvider og sukker luftigt med en håndmikser. Tilsæt mel og salt til dejen, og vend den forsigtigt rundt. Glukosesirup, piskefløde, fedtstof, vaniljesukker og kardemomme røres sammen. Sæt dejen i klatter på en bageplade med bagepapir, og form dem til ovaler/cirkler, ca. 10 cm i diameter. Bag kagerne ved 175° i ca. 5 minutter. Sæt ikke mere end 6 kager på hver plade. Sørg for at have skrevet ordsprog på små stykker papir i forvejen. Pak hver stykke papir med ordsprog ind i husholdningsfilm, så den ikke sætter sig fast i kagen. Læg et stykke papir på hver kage, og fold derefter kagen sammen til en halvmåne. Fold kagen således sammen, at enderne mødes. Lad dem køle af. Kagerne kan også anvendes som bordkort. Skriv f.eks. damernes navne på papirlapperne, og lad herrerne tage hver en kage. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.