Nøddecreme - Opskrifter

Nøddecreme

1 glas, ca. 300 g 25 min. + køletid
Nøddecreme
Bedømmelse: (7vurderinger)

Ingredienser

  • 200 g hasselnødder
  • 2 spsk. solsikkeolie
  • 3/4 dl Dansukker ØKO Sukker
  • 1 tsk. Dansukker Vaniljesukker
  • 3/4 dl kakao
  • 1 knivspids salt, hvis du holder af den let salte smag

Rist hasselnødderne på en tør stegepande. Læg dem på et rent, tørt viskestykke, og gnub dem mellem hænderne, til hinderne falder af. Lad nødderne køle af.

Kør hasselnødderne i en blender, til de udskiller fedtstof, og blandingen er cremet.

Tilsæt solsikkeolie, sukker, vaniljesukker og kakao, og kør det hele sammen til en cremet blanding. Hæld nøddecremen i et rengjort glas med et tætsluttende låg, og opbevar cremen i køleskab.

Nøddecremen kan opbevares nogle uger i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;