Mormor Ruths ribskompot

Prøv Mormor Ruths opskrift på ribskompot! Ribs koges med Dansukker Sukker, kanel, allehånde, nellike og eddike til en fyldig gele med intens smag. Perfekt til middagen eller som en sød topping på desserter.

Vurdering (32 stk)

Ingredienser

2½ kg ribs
2½ kg Dansukker Sukker
1 spsk. stødt kanel
1 spsk. stødt allehånde
1 spsk. stødt nellike
2 dl eddike 5 %

Instruktioner

Skyl og rens bærrene. Kog bær og sukker i 15 min. Skum af. Tilsæt krydderier og eddike, og lad det simre i 30 minutter. Skum af. Hæld blandingen på varme, rengjorte glas. Luk dem tæt. Opbevares køligt.

Ribskompot er et anderledes tilbehør til maden i stedet for chutney, gelé og tyttebærsyltetøj.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Julehjerter

Julebag med kærlighed

Find opskrifter, tips, tricks og inspiration til unikke julehjerter til alle dem, du holder af.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Brownieblanding i et flot glas

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Krydderkage

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Passionscheesecake med lemoncurd og nøddecrumble

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.