Mormor Ruths ribskompot

Vurdering (8 st)

Ingredienser

2½ kg ribs
2½ kg Dansukker Sukker
1 spsk. stødt kanel
1 spsk. stødt allehånde
1 spsk. stødt nellike
2 dl eddike 5 %

Instruktioner

Skyl og rens bærrene. Kog bær og sukker i 15 min. Skum af. Tilsæt krydderier og eddike, og lad det simre i 30 minutter. Skum af. Hæld blandingen på varme, rengjorte glas. Luk dem tæt. Opbevares køligt.

Ribskompot er et anderledes tilbehør til maden i stedet for chutney, gelé og tyttebærsyltetøj.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.