Mojito

Mojito er en frisk og nem drink, som næsten alle kan lide. Den smager lige godt med og uden rom. Prøv at servere din mojito med citronisterninger for at få en mere luksuriøs smag!

1 glas

ca. 20 minutter + 3 timer i fryseren

Vurdering (213 st)

Ingredienser

2 cl friskpresset limesaft
1-2 tsk. Dansukker Rørsukker
mynte
3-4 citrusisterninger, se opskrift
danskvand
4 cl lys rom, valgfrit

Instruktioner

Skær limen I både og pres saften ned I et glas. Kom bådene, rørsukker og mynte i glasset, og knus dem med en morter. Tilsæt citrusisterningerne, og knus dem lidt med morteren.

Tilsæt danskvand og lys rom. Drys med rørsukker og mynte. Pynt med rørsukker og mynteblade.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.