Mørdejskager med glasur

Mørdejskager med glasur er de perfekte snacks til din halloweenfest. Form mørdejskagerne efter eget ønske, og farv gerne glasuren for at gøre dem ekstra festlige. Et sjovt bagværk for hele familien!

Vurdering (33 stk)

Ingredienser

4 dl hvedemel
200 g smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme

Glasur
5 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. flydende margarine
1-2 spsk. vand

frugtfarve

Instruktioner

Bland alle ingredienserne på bagebordet, og ælt dem sammen til en dej. Lad dejen hvile i mindst 30 minutter i køleskabet. Rul dejen ud til ca. 3 mm tykke stykker. Tryk kager ud efter mål eller skabelon. Læg dem på en plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 8 minutter.

Bland flormelis, margarine og vand til en jævn masse. Del glasuren i portioner, og giv dem forskellige farver. Pynt kagerne med glasuren. Lad kagerne køle af på en rist.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.