Mørdejskager med glasur

Mørdejskager med glasur er de perfekte snacks til din halloweenfest. Form mørdejskagerne efter eget ønske, og farv gerne glasuren for at gøre dem ekstra festlige. Et sjovt bagværk for hele familien!

Vurdering (33 stk)

Ingredienser

4 dl hvedemel
200 g smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme

Glasur
5 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. flydende margarine
1-2 spsk. vand

frugtfarve

Instruktioner

Bland alle ingredienserne på bagebordet, og ælt dem sammen til en dej. Lad dejen hvile i mindst 30 minutter i køleskabet. Rul dejen ud til ca. 3 mm tykke stykker. Tryk kager ud efter mål eller skabelon. Læg dem på en plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 8 minutter.

Bland flormelis, margarine og vand til en jævn masse. Del glasuren i portioner, og giv dem forskellige farver. Pynt kagerne med glasuren. Lad kagerne køle af på en rist.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.