Mørdejskager med fyld

ca. 30 stk.

Vurdering (1 st)

Ingredienser

175 g smør eller margarine
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 æg
1 økologisk appelsin, fintrevet skal
2 spsk. fløde
4 1/4 dl hvedemel

Fyld
1 dåse peanutsmør

Pynt
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Rør fedtstof og flormelis sammen, til massen er blød. Rør ægget i. Tilsæt den revne appelsinskal og fløden. Tilsæt melet lidt ad gangen. Læg dejen i en sprøjtepose, og tryk 60 ”roser” ud ved hjælp af en tylle. Lad roserne hvile i køleskabet i 30 minutter. Sæt ”roserne” på en bageplade med bagepapir, og bag dem midt i ovnen ved knap 175 °C i ca. 10 minutter. Lad dem køle af på en rist. Læg kagerne sammen to og to med fyld imellem. Drys lidt flormelis over kagerne lige inden servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.