Marengslagkage med bær - Opskrifter

Marengslagkage med bær

Marengslagkage med bær
Bedømmelse: (75vurderinger)

Ingredienser

6 æggehvider
3 dl Dansukker Sukker

Fyld
5 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Sukker
1 liter friske bær

Pynt
Friske bær

Tegn 3 ringe, ca. 24 cm i diameter, på et stykke bagepapir. Smør og drys ringene med mel. Sæt ovnen på knapt 125 °C.

Pisk æggehvider og sukker sammen i en skål over et vandbad, til marengsen er tyk og fast. Sprøjt eller hæld massen ud i ringene på bagepapiret.

Sæt alle bundene ind i ovnen samtidig, men byt rundt på dem af og til. Samlet bagetid ca. 2 timer. Løs bundene fra papiret. Lad dem køle af på en rist.

Pisk fløde og sukker til et fast skum. Rens bærrene, og bland dem i fløden. Fordel blandingen ud på to af bundene, og læg dem sammen Den øverste bund pyntes med friske bær.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;