Marengslagkage med bær

Vurdering (75 stk)

Ingredienser

6 æggehvider
3 dl Dansukker Sukker

Fyld
5 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Sukker
1 liter friske bær

Pynt
Friske bær

Instruktioner

Tegn 3 ringe, ca. 24 cm i diameter, på et stykke bagepapir. Smør og drys ringene med mel. Sæt ovnen på knapt 125 °C.

Pisk æggehvider og sukker sammen i en skål over et vandbad, til marengsen er tyk og fast. Sprøjt eller hæld massen ud i ringene på bagepapiret.

Sæt alle bundene ind i ovnen samtidig, men byt rundt på dem af og til. Samlet bagetid ca. 2 timer. Løs bundene fra papiret. Lad dem køle af på en rist.

Pisk fløde og sukker til et fast skum. Rens bærrene, og bland dem i fløden. Fordel blandingen ud på to af bundene, og læg dem sammen Den øverste bund pyntes med friske bær.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.