Ingredienser
Saltkaramel
75 g Dansukker Bagesukker
1 dl piskefløde
Salt
Marengs
3 æggehvider
150 g Dansukker Bagesukker
1 tsk citronsaft
Instruktioner
Saltkaramel
Smelt bagesukker til en lysebrun karamel ved medium varme i en stor tykbundet gryde i et ikke alt for tykt lagt. Opvarm imens fløden i en anden gryde. Tag den karamelliserede sukker af varmen, tilsæt den varme fløde og rør godt med et piskeris til en karamel. Hæld karamellen i en skål og smag til med salt. Køl af.
Marengs
Pisk æggehvider stive og tilsæt bagesukker lidt ad gangen under stadig piskning. Tilsæt til sidst citron. Fordel marengsen på en bageplade beklædt med bagepapir i 10 lige store runde klatter.
Kom en god skefuld saltkaramel oven på hver marengs og brug en kødnål til at lave swirl mønster.
Bag marengsene i ovnen ved 100 grader i 90 minutter.
Opskrift udviklet af Anne au Chocolat for Dansukker
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.