Marengs

Lækre små marengs. Spis dem som de er, brug dem som pynt på kager, eller som en sprød overraskelse i desserten.
TIP! – Bag marengs med vore Bagesukker, som er ekstra finkornet, og nemt at piske ud.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Stribede marengs
90 g æggehvider (ca. 3 stk.)
160 g Dansukker Bagesukker
rød konditorfarve

Instruktioner

Kom æggehvider og bagesukker i en skål og pisk dem til luftig marengs på høj hastighed med håndmikser, eller medium hastighed på en røremaskine.

Placer en rund tylle i sprøjteposen og mal striber af konditorfarve på indersiden af sprøjteposen med en tandstik. Overfør forsigtigt marengsen til sprøjteposen og sprøjt små dutter på bageplader beklædt med bagepapir.

Bag begge plader marengs ved 95° (varmluft) i ca. 1 time. Lad dem afkøle helt på bagepladen og pak dem lufttæt ind indtil brug.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.