Marengs

Lækre små marengs. Spis dem som de er, brug dem som pynt på kager, eller som en sprød overraskelse i desserten.
TIP! – Bag marengs med vore Bagesukker, som er ekstra finkornet, og nemt at piske ud.

Vurdering (4 stk)

Ingredienser

Stribede marengs
90 g æggehvider (ca. 3 stk.)
160 g Dansukker Bagesukker
rød konditorfarve

Instruktioner

Kom æggehvider og bagesukker i en skål og pisk dem til luftig marengs på høj hastighed med håndmikser, eller medium hastighed på en røremaskine.

Placer en rund tylle i sprøjteposen og mal striber af konditorfarve på indersiden af sprøjteposen med en tandstik. Overfør forsigtigt marengsen til sprøjteposen og sprøjt små dutter på bageplader beklædt med bagepapir.

Bag begge plader marengs ved 95° (varmluft) i ca. 1 time. Lad dem afkøle helt på bagepladen og pak dem lufttæt ind indtil brug.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.