Mættende græskarsuppe med fars

4-6 personer

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

2 spsk. olie
500 g græskarkød i tern
200 g gulerødder i skiver
200 g kartofler i tern
1 løg
2 tsk. Dansukker Sukker
1 liter bouillon
1 spsk. olie
300 g hakket kalv og flæsk
1 revet fed hvidløg
1 tsk. chilipulver
salt, peber
6-8 salatløg i strimler
1 rød chili i tynde skiver
2 dl let cremefraiche

Instruktioner

Varm olien i en gryde. Kom grøntsager og sukker i. Svits i et par minutter uden at grøntsagerne tager farve. Hæld bouillonen over, og lad det simre under låg i 20 minutter. Tag grøntsagerne op, og blend dem med lidt af bouillonen. Hæld massen tilbage i gryden, og hold suppen varm. Varm olien op i en stegepande, og tilsæt fars og hvidløg. Brun kødet, til det har fået en fin farve og er gennemstegt. Tilsæt chilipulver og smag til med salt og peber. Tilsæt salatløg og chili og rør rundt. Hæld suppen op i skåle, og pynt med en skefuld cremefraiche på toppen. Fordel farsblandingen oven på cremefraichen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.