Ingredienser
2 spsk. olie
500 g græskarkød i tern
200 g gulerødder i skiver
200 g kartofler i tern
1 løg
2 tsk. Dansukker Sukker
1 liter bouillon
1 spsk. olie
300 g hakket kalv og flæsk
1 revet fed hvidløg
1 tsk. chilipulver
salt, peber
6-8 salatløg i strimler
1 rød chili i tynde skiver
2 dl let cremefraiche
Instruktioner
Varm olien i en gryde. Kom grøntsager og sukker i. Svits i et par minutter uden at grøntsagerne tager farve. Hæld bouillonen over, og lad det simre under låg i 20 minutter. Tag grøntsagerne op, og blend dem med lidt af bouillonen. Hæld massen tilbage i gryden, og hold suppen varm. Varm olien op i en stegepande, og tilsæt fars og hvidløg. Brun kødet, til det har fået en fin farve og er gennemstegt. Tilsæt chilipulver og smag til med salt og peber. Tilsæt salatløg og chili og rør rundt. Hæld suppen op i skåle, og pynt med en skefuld cremefraiche på toppen. Fordel farsblandingen oven på cremefraichen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.