Mættende græskarsuppe med fars

4-6 personer

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

2 spsk. olie
500 g græskarkød i tern
200 g gulerødder i skiver
200 g kartofler i tern
1 løg
2 tsk. Dansukker Sukker
1 liter bouillon
1 spsk. olie
300 g hakket kalv og flæsk
1 revet fed hvidløg
1 tsk. chilipulver
salt, peber
6-8 salatløg i strimler
1 rød chili i tynde skiver
2 dl let cremefraiche

Instruktioner

Varm olien i en gryde. Kom grøntsager og sukker i. Svits i et par minutter uden at grøntsagerne tager farve. Hæld bouillonen over, og lad det simre under låg i 20 minutter. Tag grøntsagerne op, og blend dem med lidt af bouillonen. Hæld massen tilbage i gryden, og hold suppen varm. Varm olien op i en stegepande, og tilsæt fars og hvidløg. Brun kødet, til det har fået en fin farve og er gennemstegt. Tilsæt chilipulver og smag til med salt og peber. Tilsæt salatløg og chili og rør rundt. Hæld suppen op i skåle, og pynt med en skefuld cremefraiche på toppen. Fordel farsblandingen oven på cremefraichen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.