Lyn-kanelsnegle

Nyd duften og smagen af nybagte kanelsnegle på bare 20 minutter. Disse bløde lyn-kanelsnegle er perfekte til et uventet besøg, eller der skal være lidt til den søde tand.

ca. 15 boller

ca. 20 minutter

Vurdering (11 stk)

Ingredienser

7 dl hvedemel
1 spsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. stødt kardemomme
1 knsp. salt
75 g smeltet smør
2 1/2 dl mælk
1/2 dl Dansukker Sukker

Fyld
75 g blødt smør
3 tsk. kanel
1 tsk. vaniljesukker
1/2 dl Dansukker Brun Farin

Pensling
1 æg

Pynt
Dansukker Svensk Perlesukker

Instruktioner

Forvarm ovnen til 225 °C, over- og undervarme. Bland alle de tørre ingredienser på nær sukker sammen i en skål. Tilsæt smeltet smør, mælk og sukker, og rør dejen sammen.

Rul dejen tyndt ud til et rektangel. Rør ingredienserne til fyldet sammen i en skål og fordel det på dejen. Rul sammen, og skær ud i ca. 2 cm brede skiver. Læg i muffinsforme, pensl med pisket æg, og strø perlesukker over. Bag midt i ovnen i ca.10-12 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.