Ingredienser
7 dl hvedemel
1 spsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. stødt kardemomme
1 knsp. salt
75 g smeltet smør
2 1/2 dl mælk
1/2 dl Dansukker Sukker
Fyld
75 g blødt smør
3 tsk. kanel
1 tsk. vaniljesukker
1/2 dl Dansukker Brun Farin
Pensling
1 æg
Pynt
Dansukker Svensk Perlesukker
Instruktioner
Forvarm ovnen til 225 °C, over- og undervarme. Bland alle de tørre ingredienser på nær sukker sammen i en skål. Tilsæt smeltet smør, mælk og sukker, og rør dejen sammen.
Rul dejen tyndt ud til et rektangel. Rør ingredienserne til fyldet sammen i en skål og fordel det på dejen. Rul sammen, og skær ud i ca. 2 cm brede skiver. Læg i muffinsforme, pensl med pisket æg, og strø perlesukker over. Bag midt i ovnen i ca.10-12 minutter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven
Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft
At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.