Likørtoppe

20 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Dej
25 g malede mandler
2 1/2 spsk. Dansukker Flormelis
1/2 tsk. vaniljesukker
4 1/2 spsk. hvedemel.
40 g smør eller margarine

Fyld
50 g usaltet smør
1 dl Dansukker Flormelis
4 spsk. likør - vælg din egen favoritsmag
100 g smeltet chokolade, valgfri sort

Pynt
100 g smeltet mørk chokolade
25 g smeltet hvid chokolade

Instruktioner

Bland ingredienserne til dejen. Lad dejen hvile i køleskab i 1 time. Rul dejen ud til 3 mm tykke stykker. Tryk runde kager ud, 2-3 cm i diameter. Læg dem på en plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 200° i ca. 8 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Rør smør og flormelis sammen med en elpisker. Bland likør og smeltet chokolade i. Sprøjt toppe på de afkølede kager. Stil retten i køleskab i 1 time. Dyp dem derefter i smeltet mørk chokolade. Lad chokoladen stivne. Hæld smeltet hvid chokolade over. Opbevares køligt, men ikke koldt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.