Ingredienser
3 blade husblas
2 dl let cremefraiche
200 g Philadelphia smøreost naturel light
300 g kogt laks
100 g pillede rejer
100 g rød rogn
1 spsk. fintrevet citronskal usprøjtet
2 spsk. finthakket dild
1 dl finthakket porre
1 tsk. paprikapulver
2 knsp. hvid peber
Tilbehør
10 skiver ferskrøget laks
30 rejer med skal
1 limefrugt
dild
salatblade
Sauce
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3 spsk. hvidvinseddike
2-3 tsk. Colmans sennepspulver
3 spsk. rapsolie
Instruktioner
Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Bland cremefraiche og ost, til det er en jævn masse. Bland de øvrige ingredienser i. Tag husblassen op af vandet, og smelt bladene i en kasserolle eller i mikrobølgeovnen. Bland lidt af laksedejen i den smeltede husblas, inden den vendes ned i resten af dejen. Bland godt. Fordel moussen i 10 portionsforme. Stil formene i køleskabet, så dejen kan stivne. Læg nogle salatblade på hver tallerken. Anret moussen på salaten. Pynt med en lakseskive, rejer, limebåde og en dildkvist. Bland ingredienserne til saucen, og læg lidt af den på hver tallerken.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.