Laksemousse

10 portioner

Vurdering (124 stk)

Ingredienser

3 blade husblas
2 dl let cremefraiche
200 g Philadelphia smøreost naturel light
300 g kogt laks
100 g pillede rejer
100 g rød rogn
1 spsk. fintrevet citronskal usprøjtet
2 spsk. finthakket dild
1 dl finthakket porre
1 tsk. paprikapulver
2 knsp. hvid peber

Tilbehør
10 skiver ferskrøget laks
30 rejer med skal
1 limefrugt
dild
salatblade

Sauce
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3 spsk. hvidvinseddike
2-3 tsk. Colmans sennepspulver
3 spsk. rapsolie

Instruktioner

Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Bland cremefraiche og ost, til det er en jævn masse. Bland de øvrige ingredienser i. Tag husblassen op af vandet, og smelt bladene i en kasserolle eller i mikrobølgeovnen. Bland lidt af laksedejen i den smeltede husblas, inden den vendes ned i resten af dejen. Bland godt. Fordel moussen i 10 portionsforme. Stil formene i køleskabet, så dejen kan stivne. Læg nogle salatblade på hver tallerken. Anret moussen på salaten. Pynt med en lakseskive, rejer, limebåde og en dildkvist. Bland ingredienserne til saucen, og læg lidt af den på hver tallerken.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.