Laksemousse

10 portioner

Vurdering (109 stk)

Ingredienser

3 blade husblas
2 dl let cremefraiche
200 g Philadelphia smøreost naturel light
300 g kogt laks
100 g pillede rejer
100 g rød rogn
1 spsk. fintrevet citronskal usprøjtet
2 spsk. finthakket dild
1 dl finthakket porre
1 tsk. paprikapulver
2 knsp. hvid peber

Tilbehør
10 skiver ferskrøget laks
30 rejer med skal
1 limefrugt
dild
salatblade

Sauce
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3 spsk. hvidvinseddike
2-3 tsk. Colmans sennepspulver
3 spsk. rapsolie

Instruktioner

Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Bland cremefraiche og ost, til det er en jævn masse. Bland de øvrige ingredienser i. Tag husblassen op af vandet, og smelt bladene i en kasserolle eller i mikrobølgeovnen. Bland lidt af laksedejen i den smeltede husblas, inden den vendes ned i resten af dejen. Bland godt. Fordel moussen i 10 portionsforme. Stil formene i køleskabet, så dejen kan stivne. Læg nogle salatblade på hver tallerken. Anret moussen på salaten. Pynt med en lakseskive, rejer, limebåde og en dildkvist. Bland ingredienserne til saucen, og læg lidt af den på hver tallerken.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.