Ingredienser
2 blade husblas
50 g hvid chokolade
4 dl madlavningsfløde 15 %
1-1½ tsk. lakridspulver
1 dl Dansukker Bagesukker
Marinerede jordbær
250 g jordbær
½ dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
Saft og reven skal af ¼ usprøjtet citron
2 tsk. friskplukket citrontimian
Pynt
Frisk citrontimian
Instruktioner
En lækker, nem og overraskende god kombination af muscovadorørsukker med en dyb smag af lakrids og jordbær, citrontimian og blød pannacotta.
Gør følgende
Læg husblassen i koldt vand. Hak den hvide chokolade, og læg den i en skål. Giv fløden et opkog i en kasserolle, tilsæt sukker og lakridspulver, og rør det ud. Tag husblassen op af vandet og kom det i fløden. Rør til husblassen har opløst sig. Hæld fløden over den hvide chokolade, og rør, til chokoladen er smeltet. Fordel blandingen i fire dessertglas, os stil dem til afkøling og derefter i køleskabet i ca. to timer. Skyl jordbærrene, og skær dem i stykker. Hæld muscovadorørsukker i en skål, og tilsæt citronsaft og citronskal. Tilsæt frisk citrontimian. Vend jordbærrene i, og lad dem marinere, til pannacottaen er kølet af.
Ved servering: Tryk pannacottaen lidt op ad den ene side af glasset, og fordel marinerede jordbær i den anden side. Pynt med friskplukket citrontimian.
Opskrift Christina Asplund, Göteborg, Sverige
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
![Citrusmarmelade](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fFrontpage%2fcitrus_marmalade_front.jpg&width=640&format=webp)
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
![Varm chokolade](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fhot_chocolate.jpg&width=640&format=webp)
Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
![Vafler med moccasauce](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fwaffles_coffeesauce.jpg&width=640&format=webp)
Vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
![Citrontærte](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2flemon_tarte.jpg&width=640&format=webp)
Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.
![Pandekager med hjemmelavet syltetøj](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ftraditional_pancakes.jpg&width=640&format=webp)
Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.
![Kokos- og karamelpopcorn](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fcoconut_caramel_popcorn.jpg&width=640&format=webp)
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!