Lagkage af pandekager

4 pers.

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

3 dl piskefløde
3 æg delt i blomme og hvide
3 spsk. hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
1/4 knsp. salt

Fyld 1
200 g hasselnødder
2 dl Dansukker Flormelis
1 dl fløde

Fyld 2
3 dl piskefløde
2 dl kvark
1 dl Dansukker Flormelis
2-3 bananer

Pynt
Dansukker Flormelis
Jordbær

Smør eller margarine til bagning

Instruktioner

Pisk fløde og æggehvider stift hver for sig. Tilsæt æggeblommerne i fløden. Rør mel, salt og vaniljesukker sammen, og tilsæt det i flødemassen gennem en sigte. Til sidst vendes æggehviderne ned i massen.

Mal eller hak hasselnødderne fint. Rør nødder, flormelis og fløde sammen til en masse.

Pisk fløden til fyldet stift sammen med flormelis. Vend kvarken i.

Bag tynde pandekager på en smurt stegepande. Lad dem køle lidt af. Skær bananerne i skiver. Fordel først nøddefyldet på pandekagerne, læg derefter bananskiverne på, og fordel til sidst flødeblandingen på pandekagerne. Læg pandekagerne oven på hinanden. Der skal ikke fyld på den øverste. Drys flormelis over tærten, og pynt med jordbær.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.