Lækkerbiskner

ca. 30 stk.

Vurdering (81 stk)

Ingredienser

Bund
1 glas jordnøddesmør, 350 g
2 dl Dansukker Lys Sirup
1 dl Dansukker Rørsukker
1 dl kokosmel
1 dl hakkede hasselnødder
2 spsk. vaniljesukker
1 liter Special-K

Pynt
200 g mørk chokolade
200 g blød nougat (Odense) 

Instruktioner

Bland alle ingredienserne foruden Special-K, til bunden i en gryde, og giv dem et opkog. Rør Special-K i. Beklæd en lille bradepande, ca 25 x 35 cm, med plastfilm, og bred dejen ud heri. Stil den til afkøling for at stivne. Smelt chokolade og nougat i en skål over vandbad. Bred chokoladeblandingen ud over kagen. Stil den til afkøling for at stivne. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.