Krambambuli

10-12 glas

Vurdering (0 st)

Ingredienser

1 1/2 l kogende vand
3 spsk. teblade
1 flaske rødvin
saft og skal fra en usprøjtet citron
2 kanelstænger
250 g Dansukker Hugget Rørsukker
2 1/2 dl cognac

Instruktioner

Læg tebladene i en gryde og hæld det kogende vand på. Lad det trække i 5 minutter. Kog rødvin, kanelstænger, citronsaft og -skal. Bland det sammen. Sigt kanelstænger og teblade fra. Læg sukkerknalderne i en si over gryden og hæld cognac'en over og tænd op. Når sukkeret er smeltet, er krambambuli'en kl ar til servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.