Koldhævede kanelsnegle

ca. 30 stk.

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

50 g gær
2 1/2 dl kold mælk
1/2 dl Dansukker Sukker
1 tsk. vaniljesukker
200 g koldt smør eller margarine
9 dl hvedemel

Fyld
100 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. stødt kanel

Pensling
Sammenpisket æg

Pynt
Dansukker Perlesukker
Hakkede mandler, kan udelades

Instruktioner

Start med at blande alle ingredienser til fyldet. Smuldr gæren i en skål, og rør den ud i lidt af mælken. Tilsæt resten af mælken samt de to sukkerarter og fedtstoffet. Rør melet i, og ælt dejen, indtil den er glat og smidig. Rul dejen ud på et meldrysset bagebord. Dejen skal være forholdsvis klistret, men hvis den er svær at håndtere, kan du komme lidt mere mel i. Skær ud i 8 cm store kvadrater. Kom en klat af fyldet på hvert kvadrat, og buk derefter hjørnerne mod midten, og tryk godt til. Læg kanelsneglene i papirforme, og lad dem hæve ved stuetemperatur i ca. 2 timer. Pensl kanelsneglene med sammenpisket æg, og kom perlesukker og hakkede mandler ovenpå. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 8 minutter. Lad kanelsneglene køle af på en rist under et klæde. Kan fryses. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.