Koldhævede kanelsnegle

ca. 30 stk.

Vurdering (18 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

50 g gær
2 1/2 dl kold mælk
1/2 dl Dansukker Sukker
1 tsk. vaniljesukker
200 g koldt smør eller margarine
9 dl hvedemel

Fyld
100 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. stødt kanel

Pensling
Sammenpisket æg

Pynt
Dansukker Perlesukker
Hakkede mandler, kan udelades

Instruktioner

Start med at blande alle ingredienser til fyldet. Smuldr gæren i en skål, og rør den ud i lidt af mælken. Tilsæt resten af mælken samt de to sukkerarter og fedtstoffet. Rør melet i, og ælt dejen, indtil den er glat og smidig. Rul dejen ud på et meldrysset bagebord. Dejen skal være forholdsvis klistret, men hvis den er svær at håndtere, kan du komme lidt mere mel i. Skær ud i 8 cm store kvadrater. Kom en klat af fyldet på hvert kvadrat, og buk derefter hjørnerne mod midten, og tryk godt til. Læg kanelsneglene i papirforme, og lad dem hæve ved stuetemperatur i ca. 2 timer. Pensl kanelsneglene med sammenpisket æg, og kom perlesukker og hakkede mandler ovenpå. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 8 minutter. Lad kanelsneglene køle af på en rist under et klæde. Kan fryses. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.