Koldhævede kanelsnegle

ca. 30 stk.

Vurdering (12 stk)

Ingredienser

50 g gær
2 1/2 dl kold mælk
1/2 dl Dansukker Sukker
1 tsk. vaniljesukker
200 g koldt smør eller margarine
9 dl hvedemel

Fyld
100 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. stødt kanel

Pensling
Sammenpisket æg

Pynt
Dansukker Perlesukker
Hakkede mandler, kan udelades

Instruktioner

Start med at blande alle ingredienser til fyldet. Smuldr gæren i en skål, og rør den ud i lidt af mælken. Tilsæt resten af mælken samt de to sukkerarter og fedtstoffet. Rør melet i, og ælt dejen, indtil den er glat og smidig. Rul dejen ud på et meldrysset bagebord. Dejen skal være forholdsvis klistret, men hvis den er svær at håndtere, kan du komme lidt mere mel i. Skær ud i 8 cm store kvadrater. Kom en klat af fyldet på hvert kvadrat, og buk derefter hjørnerne mod midten, og tryk godt til. Læg kanelsneglene i papirforme, og lad dem hæve ved stuetemperatur i ca. 2 timer. Pensl kanelsneglene med sammenpisket æg, og kom perlesukker og hakkede mandler ovenpå. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 8 minutter. Lad kanelsneglene køle af på en rist under et klæde. Kan fryses. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.