Ingredienser
50 g gær
5 dl lunkent vand
2 spsk. Dansukker Brun Farin
1 1/2 tsk. salt
4 dl hvedemel
8 dl groft rugmel
3/4 dl hørfrø
3/4 dl sesamfrø
3/4 dl solsikkekerner
3/4 dl hirseflager
Instruktioner
Opløs gæren i lunkent vand i en skål. Tilsæt farin, salt, hvedemel og groft rugmel. Ælt dejen godt sammen. Lad den hæve i 1 time. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt sammen. Del dejen i tre dele. Rul hver del ud med lidt rugmel, så den ikke klistrer til kagerullen. Når dejen er ca. 2 mm tyk, pensles den med vand og drysses med de forskellige frø og kerner. Rul frøene og kernerne ind i dejen, så de sidder godt fast. Skær dejen ud i små firkanter. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Lad knækbrødene køle af på en rist. Opbevares tørt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.