Kirsebærtiramisu

4-6 portioner

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

2 dl stærk kaffe
4 spsk. Amaretto
75-100 g Savoari-kiks
4 æggeblommer
1 1/4 dl Dansukker Sukker
300 g kirsebær
250 g mascarponeost
250 g mager kvark
1 tsk. vaniljesukker

Pynt
Kakao
Kirsebær
Basilikum- eller citronmelisseblade

Instruktioner

Bland kaffe og likør. Læg kiksene i en form, og dryp kaffeblandingen over dem. Lad dem stå, til kiksene har suget kaffeblandingen op.

Bland æggeblommer og sukker i en glasskål, og stil den i en kasserolle med varmt vand. Lad det simre under piskning, til det bliver til en tyk creme. Stil blandingen til side.

Skyl og udkern kirsebærrene. Tør kirsebærrene på køkkenrulle, inden de lægges i æggecremen.

Rør mascarpone, kvark og vanilje sammen.

Dæk kiksene med halvdelen af mascarponeblandningen. Læg æggecremen med kirsebær på. Fordel det sidste af mascarponeblandningen på kiksene. Drys med kakao. Pynt med kirsebær og et blad basilikum eller citronmelisse.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.