Kirsebærtiramisu

4-6 portioner

Vurdering (9 stk)

Ingredienser

2 dl stærk kaffe
4 spsk. Amaretto
75-100 g Savoari-kiks
4 æggeblommer
1 1/4 dl Dansukker Sukker
300 g kirsebær
250 g mascarponeost
250 g mager kvark
1 tsk. vaniljesukker

Pynt
Kakao
Kirsebær
Basilikum- eller citronmelisseblade

Instruktioner

Bland kaffe og likør. Læg kiksene i en form, og dryp kaffeblandingen over dem. Lad dem stå, til kiksene har suget kaffeblandingen op.

Bland æggeblommer og sukker i en glasskål, og stil den i en kasserolle med varmt vand. Lad det simre under piskning, til det bliver til en tyk creme. Stil blandingen til side.

Skyl og udkern kirsebærrene. Tør kirsebærrene på køkkenrulle, inden de lægges i æggecremen.

Rør mascarpone, kvark og vanilje sammen.

Dæk kiksene med halvdelen af mascarponeblandningen. Læg æggecremen med kirsebær på. Fordel det sidste af mascarponeblandningen på kiksene. Drys med kakao. Pynt med kirsebær og et blad basilikum eller citronmelisse.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.