Kirsebærsuppe med kanelflødeskum

6 portioner
Kirsebærsuppe med kanelflødeskum
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

1/2-1 l kirsebær
1/2 l vand
2 dl rødvin
2 kanelstænger
2 dl Dansukker Rørsukker
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. kartoffelmel

2 dl piskefløde
1 tsk. stødt kanel
2 tsk. Dansukker Flormelis

Skyl kirsebærrene, og tag stenene ud.

Rør vin, vand, rørsukker, kanel og kirsebær sammen i en kasserolle. Kog det op, og lad det simre i 5 minutter. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn suppen. Tilsæt vaniljesukker.

Lad det køle af. Si bærrene fra (gem dem, og server dem til is). Pisk fløden stiv sammen med flormelis og kanel. Server suppen med kanelflødeskum og eventuelt en kage eller kammerjunkere.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker