Keglekager - Opskrifter

Keglekager

ca. 30 stk.
Keglekager
Bedømmelse: (4vurderinger)

Ingredienser

4 dl hvedemel
200 g smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Sukker
1 tsk vaniljesukker
1 æggeblomme

Glasur
5 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. flydende margarine
1-2 spsk. vand
rød frugtfarve

Bland alle ingredienserne og ælt dem sammen til en dej. Lad dejen hvile i mindst 30 minutter i køleskabet. Rul dejen ud til ca. 3 mm tykke stykker. Tryk kager ud med en skabelon. Læg dem på en plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter. Bland flormelis, margarine og vand til en jævn masse. Tag lidt af glasuren fra, og tilsæt lidt rød frugtfarve. Pynt kagerne med glasuren. Lad kagerne køle af på en rist.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;