Karamelkage

40 stk. 1 time
En sikker favorit til kagedåsen er karamelkager! Blandingen af smør, sukker og sirup gør karamelkagerne lækkert seje. Et must til søndagskaffen.
Karamelkage
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 150 g blødt smør
  • 1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
  • 1 spsk. Dansukker Økologisk Lys Sirup
  • 3-3 1/2 dl hvedemel
  • 1 tsk. vaniljesukker

Sæt ovnen på 175 grader.

Rør ingredienserne sammen i en skål. Ælt dejen godt, og del den i tre dele.

Rul til stænger, og læg dem med lidt afstand på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk stængerne flade, og lav mønster med en gaffel.

Bages i midten af ovnen i 14-15 minutter, og skær længderne til snitter.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker