Kanelsneglefocaccia

Kanelsneglefocaccia er en saftig focaccia med lækkert fyld, som smager fantastisk. Bag din focaccia i en bradepande, og lad fyldet trænge ned i kagen.

Ca. 35-40 stykker

ca. 2 timer

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Focaccia
25 g gær
3 dl mælk
100 g blødt smør
1 dl Dansukker Sukker
2 tsk. kardemomme
ca. 10 dl hvedemel
1/2 tsk. salt

Fyld
150 g smør 150 g
1 1/4 dl Dansukker Brun Farin
3/4 spsk. kanel
1 1/2 tsk. kardemomme

Til formen
olie

Pynt
Dansukker Svensk Perlesukker

Instruktioner

Smuldr gæren i en skål, tilsæt mælken, og rør, til gæren er opløst. Tilsæt smør, sukker, kardemomme og næsten alt hvedemelet. Ælt dejen i mindst 5 minutter. Hvis du ælter i hånden, skal du fordoble tiden.

Tilsæt saltet og mere hvedemel om nødvendigt. Dejen skal slippe skålens kanter. Ælt dejen et par minutter mere. Lad dejen hæve tildækket i ca. 20-30 minutter.

Rør ingredienserne til fyldet sammen.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den i nogle minutter. Smør en form med olie, ca. 24 x 30. Læg dejen i, tryk den ud med hænderne, og lav små fordybninger over hele overfladen. Fordel fyldet i hullerne.

Lad dejen hæve i yderligere 30-40 minutter under et klæde eller plastfolie.

Sæt ovnen på 200 grader. Bag kanelsneglefocacciaen i ca. 20 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukkertypernes smagsintensitet

Salt og peber er centrale i de fleste retter. For professionelle kokke gælder det samme for sukker. Hvor salt og peber skaber kant og kontrast, så afrunder, forstærker og fyldiggør sukker smagen.

Halloween-træstammer

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.

Pærekage med rosmarin

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Sarah Bernhardt kager

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.