Kanelsneglefocaccia

Kanelsneglefocaccia er en saftig focaccia med lækkert fyld, som smager fantastisk. Bag din focaccia i en bradepande, og lad fyldet trænge ned i kagen.

Ca. 35-40 stykker

ca. 2 timer

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Focaccia
25 g gær
3 dl mælk
100 g blødt smør
1 dl Dansukker Sukker
2 tsk. kardemomme
ca. 10 dl hvedemel
1/2 tsk. salt

Fyld
150 g smør 150 g
1 1/4 dl Dansukker Brun Farin
3/4 spsk. kanel
1 1/2 tsk. kardemomme

Til formen
olie

Pynt
Dansukker Svensk Perlesukker

Instruktioner

Smuldr gæren i en skål, tilsæt mælken, og rør, til gæren er opløst. Tilsæt smør, sukker, kardemomme og næsten alt hvedemelet. Ælt dejen i mindst 5 minutter. Hvis du ælter i hånden, skal du fordoble tiden.

Tilsæt saltet og mere hvedemel om nødvendigt. Dejen skal slippe skålens kanter. Ælt dejen et par minutter mere. Lad dejen hæve tildækket i ca. 20-30 minutter.

Rør ingredienserne til fyldet sammen.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den i nogle minutter. Smør en form med olie, ca. 24 x 30. Læg dejen i, tryk den ud med hænderne, og lav små fordybninger over hele overfladen. Fordel fyldet i hullerne.

Lad dejen hæve i yderligere 30-40 minutter under et klæde eller plastfolie.

Sæt ovnen på 200 grader. Bag kanelsneglefocacciaen i ca. 20 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.