Kanelsneglefocaccia

Kanelsneglefocaccia er en saftig focaccia med lækkert fyld, som smager fantastisk. Bag din focaccia i en bradepande, og lad fyldet trænge ned i kagen.

Ca. 35-40 stykker

PT1H

ca. 2 timer

Vurdering (0 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Focaccia
25 g gær
3 dl mælk
100 g blødt smør
1 dl Dansukker Sukker
2 tsk. kardemomme
ca. 10 dl hvedemel
1/2 tsk. salt

Fyld
150 g smør 150 g
1 1/4 dl Dansukker Brun Farin
3/4 spsk. kanel
1 1/2 tsk. kardemomme

Til formen
olie

Pynt
Dansukker Svensk Perlesukker

Instruktioner

Smuldr gæren i en skål, tilsæt mælken, og rør, til gæren er opløst. Tilsæt smør, sukker, kardemomme og næsten alt hvedemelet. Ælt dejen i mindst 5 minutter. Hvis du ælter i hånden, skal du fordoble tiden.

Tilsæt saltet og mere hvedemel om nødvendigt. Dejen skal slippe skålens kanter. Ælt dejen et par minutter mere. Lad dejen hæve tildækket i ca. 20-30 minutter.

Rør ingredienserne til fyldet sammen.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den i nogle minutter. Smør en form med olie, ca. 24 x 30. Læg dejen i, tryk den ud med hænderne, og lav små fordybninger over hele overfladen. Fordel fyldet i hullerne.

Lad dejen hæve i yderligere 30-40 minutter under et klæde eller plastfolie.

Sæt ovnen på 200 grader. Bag kanelsneglefocacciaen i ca. 20 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.