Kanelsneglefocaccia - Opskrifter

Kanelsneglefocaccia

Ca. 35-40 stykker ca. 2 timer
Kanelsneglefocaccia er en saftig focaccia med lækkert fyld, som smager fantastisk. Bag din focaccia i en bradepande, og lad fyldet trænge ned i kagen.
Kanelsneglefocaccia
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Focaccia

    • 25 g gær
    • 3 dl mælk
    • 100 g blødt smør
    • 1 dl Dansukker Sukker
    • 2 tsk. kardemomme
    • ca. 10 dl hvedemel
    • 1/2 tsk. salt

    Fyld

    • 150 g smør 150 g
    • 1 1/4 dl Dansukker Brun Farin
    • 3/4 spsk. kanel
    • 1 1/2 tsk. kardemomme

    Til formen

    • olie

    Pynt

    • Dansukker Svensk Perlesukker

    Smuldr gæren i en skål, tilsæt mælken, og rør, til gæren er opløst. Tilsæt smør, sukker, kardemomme og næsten alt hvedemelet. Ælt dejen i mindst 5 minutter. Hvis du ælter i hånden, skal du fordoble tiden.

    Tilsæt saltet og mere hvedemel om nødvendigt. Dejen skal slippe skålens kanter. Ælt dejen et par minutter mere. Lad dejen hæve tildækket i ca. 20-30 minutter.

    Rør ingredienserne til fyldet sammen.

    Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den i nogle minutter. Smør en form med olie, ca. 24 x 30. Læg dejen i, tryk den ud med hænderne, og lav små fordybninger over hele overfladen. Fordel fyldet i hullerne.

    Lad dejen hæve i yderligere 30-40 minutter under et klæde eller plastfolie.

    Sæt ovnen på 200 grader. Bag kanelsneglefocacciaen i ca. 20 minutter.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;