Kanelsnegle-snobrød

Kanelsnegle-snobrød, kan man forestille sig noget bedre ude i naturen? Nyd et nybagt snobrød med smag af kanelsnegl. Skønt med lidt sødt efter grillmaden.

16 stk.

ca. 40 minutter

Vurdering (0 st)

Ingredienser

50 g blødt smør
2 1/2 dl mælk
4 spsk. Dansukker ØKO Lys Sirup
7 dl hvedemel
1/2 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
2 tsk. stødt kardemomme

Kanelfyld
50 g smør
1 dl Dansukker ØKO Brun Farin
2 tsk. stødt kanel

Pynt
Dansukker Perlesukker

Instruktioner

Lav dejen til snobrødet derhjemme, og tag den med i en pose eller skål. Bland alle ingredienserne til snobrødet sammen i en skål. Ælt dejen godt sammen.

Lav fyldet. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt sukker og kanel. Ælt fyldet ind i dejen, og tilsæt lidt ekstra hvedemel, så dejen ikke bliver for klæbrig.

Tag dejen med ud. Del dejen i 16 stykker, og rul stykkerne til lange pølser mellem hænderne. Sno dejpølserne rundt om pinde. Drys eventuelt med perlesukker, og bag snobrødene.

Hvis du vil lave snobrødene i ovnen, kan du rulle dejpølserne til snegle og bage dem midt i ovnen i 10-15 minutter ved 200 °C varmluft.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.