Kanelsnegle-snobrød

Kanelsnegle-snobrød, kan man forestille sig noget bedre ude i naturen? Nyd et nybagt snobrød med smag af kanelsnegl. Skønt med lidt sødt efter grillmaden.

16 stk.

PT40M

ca. 40 minutter

Vurdering (0 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

50 g blødt smør
2 1/2 dl mælk
4 spsk. Dansukker ØKO Lys Sirup
7 dl hvedemel
1/2 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
2 tsk. stødt kardemomme

Kanelfyld
50 g smør
1 dl Dansukker ØKO Brun Farin
2 tsk. stødt kanel

Pynt
Dansukker Perlesukker

Instruktioner

Lav dejen til snobrødet derhjemme, og tag den med i en pose eller skål. Bland alle ingredienserne til snobrødet sammen i en skål. Ælt dejen godt sammen.

Lav fyldet. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt sukker og kanel. Ælt fyldet ind i dejen, og tilsæt lidt ekstra hvedemel, så dejen ikke bliver for klæbrig.

Tag dejen med ud. Del dejen i 16 stykker, og rul stykkerne til lange pølser mellem hænderne. Sno dejpølserne rundt om pinde. Drys eventuelt med perlesukker, og bag snobrødene.

Hvis du vil lave snobrødene i ovnen, kan du rulle dejpølserne til snegle og bage dem midt i ovnen i 10-15 minutter ved 200 °C varmluft.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.