Kanelsnegle-snobrød - Opskrifter

Kanelsnegle-snobrød

16 stk. ca. 40 minutter
Kanelsnegle-snobrød, kan man forestille sig noget bedre ude i naturen? Nyd et nybagt snobrød med smag af kanelsnegl. Skønt med lidt sødt efter grillmaden.
Kanelsnegle-snobrød
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 50 g blødt smør
  • 2 1/2 dl mælk
  • 4 spsk. Dansukker ØKO Lys Sirup
  • 7 dl hvedemel
  • 1/2 tsk. salt
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. stødt kardemomme

Kanelfyld

  • 50 g smør
  • 1 dl Dansukker ØKO Brun Farin
  • 2 tsk. stødt kanel

Pynt

  • Dansukker Perlesukker

Lav dejen til snobrødet derhjemme, og tag den med i en pose eller skål. Bland alle ingredienserne til snobrødet sammen i en skål. Ælt dejen godt sammen.

Lav fyldet. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt sukker og kanel. Ælt fyldet ind i dejen, og tilsæt lidt ekstra hvedemel, så dejen ikke bliver for klæbrig.

Tag dejen med ud. Del dejen i 16 stykker, og rul stykkerne til lange pølser mellem hænderne. Sno dejpølserne rundt om pinde. Drys eventuelt med perlesukker, og bag snobrødene.

Hvis du vil lave snobrødene i ovnen, kan du rulle dejpølserne til snegle og bage dem midt i ovnen i 10-15 minutter ved 200 °C varmluft.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;