Kanelsnegle-snobrød

Kanelsnegle-snobrød, kan man forestille sig noget bedre ude i naturen? Nyd et nybagt snobrød med smag af kanelsnegl. Skønt med lidt sødt efter grillmaden.

16 stk.

ca. 40 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

50 g blødt smør
2 1/2 dl mælk
4 spsk. Dansukker ØKO Lys Sirup
7 dl hvedemel
1/2 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
2 tsk. stødt kardemomme

Kanelfyld
50 g smør
1 dl Dansukker ØKO Brun Farin
2 tsk. stødt kanel

Pynt
Dansukker Perlesukker

Instruktioner

Lav dejen til snobrødet derhjemme, og tag den med i en pose eller skål. Bland alle ingredienserne til snobrødet sammen i en skål. Ælt dejen godt sammen.

Lav fyldet. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt sukker og kanel. Ælt fyldet ind i dejen, og tilsæt lidt ekstra hvedemel, så dejen ikke bliver for klæbrig.

Tag dejen med ud. Del dejen i 16 stykker, og rul stykkerne til lange pølser mellem hænderne. Sno dejpølserne rundt om pinde. Drys eventuelt med perlesukker, og bag snobrødene.

Hvis du vil lave snobrødene i ovnen, kan du rulle dejpølserne til snegle og bage dem midt i ovnen i 10-15 minutter ved 200 °C varmluft.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.