Juletræstammer

Juletræstammerne her er et skønt tvist på en ægte klassiker.

ca. 16 små

ca. 1 time + 1 time i køleskab

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

100 g blødt smør
3 spsk. Dansukker Mørk Sirup
1 dl Dansukker Brun Farin
3 spsk. kakaopulver
4 dl smuldrede brunkager
4 dråber romessens

Pynt
Dansukker Flormelis
200 g rød marcipan
100 g hvid chokolade

Instruktioner

Rør smør, sirup, brun farin og kakao sammen i en skål. Rør de smuldrede brunkager i dejen sammen med romessens. Stil i køleskab i 30 minutter.

Form dejen til 2 stænger, og stil dem i køleskab i yderligere 30 minutter.

Drys lidt flormelis på køkkenbordet, og rul marcipanen ud i et rektangel. Læg en af stængerne på marcipanen, og rul marcipanen omkring stangen. Skær den overskydende marcipan af i siderne. Gør det samme med den anden stang.

Skær stængerne i stykker på ca. 4 cm. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Dyp enderne i chokoladen, stil dem på et stykke bagepapir, og lad dem størkne. Opbevar i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.