Ingredienser
100 g blødt smør
3 spsk. Dansukker Mørk Sirup
1 dl Dansukker Brun Farin
3 spsk. kakaopulver
4 dl smuldrede brunkager
4 dråber romessens
Pynt
Dansukker Flormelis
200 g rød marcipan
100 g hvid chokolade
Instruktioner
Rør smør, sirup, brun farin og kakao sammen i en skål. Rør de smuldrede brunkager i dejen sammen med romessens. Stil i køleskab i 30 minutter.
Form dejen til 2 stænger, og stil dem i køleskab i yderligere 30 minutter.
Drys lidt flormelis på køkkenbordet, og rul marcipanen ud i et rektangel. Læg en af stængerne på marcipanen, og rul marcipanen omkring stangen. Skær den overskydende marcipan af i siderne. Gør det samme med den anden stang.
Skær stængerne i stykker på ca. 4 cm. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Dyp enderne i chokoladen, stil dem på et stykke bagepapir, og lad dem størkne. Opbevar i køleskab.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Først skal træet vises
Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Lækre julekager
Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.
Julens småkager
Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?
Juledrikke
Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?