Juletræstammer

Juletræstammerne her er et skønt tvist på en ægte klassiker.

ca. 16 små

ca. 1 time + 1 time i køleskab

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

100 g blødt smør
3 spsk. Dansukker Mørk Sirup
1 dl Dansukker Brun Farin
3 spsk. kakaopulver
4 dl smuldrede brunkager
4 dråber romessens

Pynt
Dansukker Flormelis
200 g rød marcipan
100 g hvid chokolade

Instruktioner

Rør smør, sirup, brun farin og kakao sammen i en skål. Rør de smuldrede brunkager i dejen sammen med romessens. Stil i køleskab i 30 minutter.

Form dejen til 2 stænger, og stil dem i køleskab i yderligere 30 minutter.

Drys lidt flormelis på køkkenbordet, og rul marcipanen ud i et rektangel. Læg en af stængerne på marcipanen, og rul marcipanen omkring stangen. Skær den overskydende marcipan af i siderne. Gør det samme med den anden stang.

Skær stængerne i stykker på ca. 4 cm. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Dyp enderne i chokoladen, stil dem på et stykke bagepapir, og lad dem størkne. Opbevar i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.