Juletræstammer

Juletræstammerne her er et skønt tvist på en ægte klassiker.

ca. 16 små

ca. 1 time + 1 time i køleskab

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

100 g blødt smør
3 spsk. Dansukker Mørk Sirup
1 dl Dansukker Brun Farin
3 spsk. kakaopulver
4 dl smuldrede brunkager
4 dråber romessens

Pynt
Dansukker Flormelis
200 g rød marcipan
100 g hvid chokolade

Instruktioner

Rør smør, sirup, brun farin og kakao sammen i en skål. Rør de smuldrede brunkager i dejen sammen med romessens. Stil i køleskab i 30 minutter.

Form dejen til 2 stænger, og stil dem i køleskab i yderligere 30 minutter.

Drys lidt flormelis på køkkenbordet, og rul marcipanen ud i et rektangel. Læg en af stængerne på marcipanen, og rul marcipanen omkring stangen. Skær den overskydende marcipan af i siderne. Gør det samme med den anden stang.

Skær stængerne i stykker på ca. 4 cm. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Dyp enderne i chokoladen, stil dem på et stykke bagepapir, og lad dem størkne. Opbevar i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.