Julekys

40 stk.

Vurdering (63 stk)

Ingredienser

200 g blødt smør
1 1/4 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. vaniljesukker
4 1/4 dl hvedemel

Pynt
1 æggehvide
100 g finthakkede hasselnødder

Topping
100 g blød nougat
50 g mørk chokolade
1 spsk. Dansukker Glukosesirup

Instruktioner

Begynd med at hakke nødderne fint. Bland ingredienserne til dejen godt sammen. Hæld dejen ud på køkkenbordet, og del den i 40 stykker. Form til runde kager, som pensles med æggehvide og derefter dyppes i de hakkede nødder. Lav en fordybning i midten af hver kage. Læg kagerne på en plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 15 minutter. Lad kagerne køle af på en rist.

Smelt ingredienserne til toppingen i en skål over vandbad. Lad blandingen køle lidt af, inden den piskes med en håndmikser. Læg eller sprøjt en klat af blandingen på toppen af kagerne. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.