200 g blødt smør
1 1/4 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. vaniljesukker
4 1/4 dl hvedemel
Pynt
1 æggehvide
100 g finthakkede hasselnødder
Topping
100 g blød nougat
50 g mørk chokolade
1 spsk. Dansukker Glukosesirup
Begynd med at hakke nødderne fint. Bland ingredienserne til dejen godt sammen. Hæld dejen ud på køkkenbordet, og del den i 40 stykker. Form til runde kager, som pensles med æggehvide og derefter dyppes i de hakkede nødder. Lav en fordybning i midten af hver kage. Læg kagerne på en plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 15 minutter. Lad kagerne køle af på en rist.
Smelt ingredienserne til toppingen i en skål over vandbad. Lad blandingen køle lidt af, inden den piskes med en håndmikser. Læg eller sprøjt en klat af blandingen på toppen af kagerne. Opbevares køligt.
Opskriften er udarbejdet af