Ingredienser
150 g hvid chokolade
125 g usaltede jordnødder
50 g syltet ingefær
100 g smør
50 g sød jordnøddesmør
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 æg
3 1/2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
Instruktioner
Hak chokoladen i små stykker, og bland den med jordnødderne. Hak ingefæren fint. Rør smør, jordnøddesmør, sukker og æg, så det skummer. Bland mel, bagepulver, ingefær og halvdelen af chokolade-jordnøddeblandingen i smørblandingen. Rul kugler, og dyp dem i resten af chokolade-jordnøddeblandingen. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 13 minutter ved 175 °C.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.

Blommer i sæson
Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommegalette.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.