Jordnødde-ingefærkager

Jordnødde-ingefærkager

ca. 40 stk.
Jordnødde-ingefærkager
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 150 g hvid chokolade
  • 125 g usaltede jordnødder
  • 50 g syltet ingefær
  • 100 g smør
  • 50 g sød jordnøddesmør
  • 1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
  • 1 æg
  • 3 1/2 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver

Hak chokoladen i små stykker, og bland den med jordnødderne. Hak ingefæren fint. Rør smør, jordnøddesmør, sukker og æg, så det skummer. Bland mel, bagepulver, ingefær og halvdelen af chokolade-jordnøddeblandingen i smørblandingen. Rul kugler, og dyp dem i resten af chokolade-jordnøddeblandingen. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 13 minutter ved 175 °C.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;