Jordbærsyltetøj

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

400 g danske øko jordbær (renset)
200 g Økologisk Syltesukker fra Dansukker
1/2 vaniljestang
Lidt økologisk citronskal

Instruktioner

Skær jordbærrene i mindre stykker og kom dem i en gryde med syltesukker, vaniljestang og -korn samt citronskal. Bring i kog og lad koge i 3-5 minutter. Skum godt af og hæld på et skoldet syltetøjsglas. Luk låget og opbevar køligt.

Ps. Jeg holder af reelle stykker jordbær i mit syltetøj, men hvis man ikke er til det, kan man hakke jordbærrene finere eller blende dem, inden de kommes i gryden, så bliver syltetøjet også lidt fastere/tykkere i konsistensen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.