Jordbærkompot

4 portioner 20 minutter + 2 timer i køleskab
Hjemmelavet jordbærkompot er nemt at lave. Tilsæt gerne frisk eller tørret lavendel i jordbærkompotten for at give den en ekstra sommerlig smag. Ved at anvende syltesukker bliver din kompot lidt mere fast i konsistenssen, og får længere holdbarhed.
Jordbærkompot
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 500 g jordbær
  • 1/2 spsk. citronsaft
  • 125 g Dansukker Syltesukker
  • 1/2-1 spsk. frisk eller tørret lavendel

Kog jordbær og citronsaft i en gryde i 2 minutter. Tilsæt syltesukker og lavendel, lad det koge i yderligere 5 minutter.

Hæld bærkompotten på et varmt, skoldet glas.

Lad bærkompotten køle af, og stil den derefter i køleskabet, til den er tyknet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker