Jordbærblomster

8 stk.

Vurdering (18 stk)

Ingredienser

Dej
3 æg
2 dl Dansukker Sukker
2 dl hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
2 spsk. kogende vand

Creme
200 g Philadelphia friskost naturel
1/2 dl Dansukker Flormelis
2 spsk. vaniljesukker

Syltetøj
100 g jordbær eller andre bær i små stykker
1 dl Dansukker Syltesukker

Pynt
Marengs
Jordbær
Hindbær

Instruktioner

Pisk æg og sukker, til det er hvidt og luftigt. Bland hvedemel og bagepulver, og vend det ned i æggemassen sammen med vandet. Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Læg kagen på et stykke bagepapir, der er drysset med sukker. Udstik 24 runde kager ved hjælp af et målebæger eller et glas.

Rør ingredienserne til cremen sammen. Læg creme på 8 af kagerne.

Bland jordbær og syltesukker i en gryde, og lad det koge 3 minutter. Lad blandingen køle af. Fordel syltetøjet på 8 af kagerne. Læg kagerne sammen. Kagen med syltetøj i midten og kagen uden fyld øverst. Fordel cremen rundt langs kanterne på kagerne, og rul dem i knust marengs. Stil kagerne på et fad. Skær jordbærrene i skiver, og læg dem som en blomst på hver kage. Sæt et hindbær i midten af ”blomsten”.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.