Jordbærblomster

8 stk.

Vurdering (13 st)

Ingredienser

Dej
3 æg
2 dl Dansukker Sukker
2 dl hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
2 spsk. kogende vand

Creme
200 g Philadelphia friskost naturel
1/2 dl Dansukker Flormelis
2 spsk. vaniljesukker

Syltetøj
100 g jordbær eller andre bær i små stykker
1 dl Dansukker Syltesukker

Pynt
Marengs
Jordbær
Hindbær

Instruktioner

Pisk æg og sukker, til det er hvidt og luftigt. Bland hvedemel og bagepulver, og vend det ned i æggemassen sammen med vandet. Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Læg kagen på et stykke bagepapir, der er drysset med sukker. Udstik 24 runde kager ved hjælp af et målebæger eller et glas.

Rør ingredienserne til cremen sammen. Læg creme på 8 af kagerne.

Bland jordbær og syltesukker i en gryde, og lad det koge 3 minutter. Lad blandingen køle af. Fordel syltetøjet på 8 af kagerne. Læg kagerne sammen. Kagen med syltetøj i midten og kagen uden fyld øverst. Fordel cremen rundt langs kanterne på kagerne, og rul dem i knust marengs. Stil kagerne på et fad. Skær jordbærrene i skiver, og læg dem som en blomst på hver kage. Sæt et hindbær i midten af ”blomsten”.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.