Jordbærblomster

8 stk.

Vurdering (13 stk)

Ingredienser

Dej
3 æg
2 dl Dansukker Sukker
2 dl hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
2 spsk. kogende vand

Creme
200 g Philadelphia friskost naturel
1/2 dl Dansukker Flormelis
2 spsk. vaniljesukker

Syltetøj
100 g jordbær eller andre bær i små stykker
1 dl Dansukker Syltesukker

Pynt
Marengs
Jordbær
Hindbær

Instruktioner

Pisk æg og sukker, til det er hvidt og luftigt. Bland hvedemel og bagepulver, og vend det ned i æggemassen sammen med vandet. Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Læg kagen på et stykke bagepapir, der er drysset med sukker. Udstik 24 runde kager ved hjælp af et målebæger eller et glas.

Rør ingredienserne til cremen sammen. Læg creme på 8 af kagerne.

Bland jordbær og syltesukker i en gryde, og lad det koge 3 minutter. Lad blandingen køle af. Fordel syltetøjet på 8 af kagerne. Læg kagerne sammen. Kagen med syltetøj i midten og kagen uden fyld øverst. Fordel cremen rundt langs kanterne på kagerne, og rul dem i knust marengs. Stil kagerne på et fad. Skær jordbærrene i skiver, og læg dem som en blomst på hver kage. Sæt et hindbær i midten af ”blomsten”.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.